Mòdul 2. Fotografia

El mòdul 2, dedicat a la fotografia, s’inicia a partir de la lectura dels materials de formació, posteriorment realitzarem tres propostes didàctiques que caldrà publicar als fòrums.

Tasques a realitzar:
1. Lectura del mòdul 2 del material de formació.

2. Fer tres intervencions als fòrums (fins divendres 2 de desembre) en els que caldrà exposar les següents activitats:

-Comentari de fotografies: elaborar un exemple concret d’activitat de lectura i interpretació de fotografies i explicar breument perquè voldríem plantejar que els alumnes comentessin aquestes fotografies i com treballaríem aquesta lectura. Publicar l’activitat proposada al fòrum de Propostes de lectura de fotografies.

-Reportatge: elaborar un exemple concret d’activitat d’aprenentatge basada en el llenguatge i recursos expressius del reportatge fotogràfic. Fer una intervenció al fòrum Proposta d’activitats al voltant del reportatge fotogràfìc concretant l’activitat.

-Propostes a partir de l’obra d’un artista: caldrà fer una darrera proposta per a treballar amb els alumnes que giri a l’entorn de l’obra de només un d’aquests artistes: Hannah Höch, Raoul Hausmann, John Heartfield, Pere Català Pic, Joan Masana, Joan Fontcuberta, Josep Renau, Cindy Sherman, Bernard Faucon. La proposta d’activitat es publicarà al Fòrum de propostes sobre l’obra d’un/a fotògraf/a.

L’activitat ha d’incloure els següents aspectes:
-Criteris d’avaluació.
-Alumnes a qui va dirigida.
-Artista triat i aspectes que es proposen treballar a partir de la seva obra.
-Enfocament de l’activitat. Metodologia i didàctica.
-Procés de treball.

Podeu trobar les activitats presentades a la pàgina corresponent a quest mòdul.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *