Funcionament del bloc

Aquest bloc és un projecte final del curs telemàtic DSVP- Educació Visual i Plàstica a secundària, competència digital i comunicació audiovisual, realitzat durant el curs 2011-2012 i organtitzat pel Departament d’Ensenyament com a activitat de formació permanent del professorat.

El bloc recull les propostes i activitats realitzades, i els continguts i enllaços relacionats.  Alguns dels objectius a desenvolupar en el projecte són:

  • Presentar de forma clara i seqüenciada la feina feta durant el curs.
  • Organitzar els materials gràfics com a model per a la pràctica.
  • Organitzar els recursos bibliogràfics i els enllaços de la xarxa per tal de relacionar-los amb els continguts i afavorir el seu ús didàctic.

Organització del bloc:

1. Diari del curs: en la pàgina inicial s’hi poden llegir els articles publicats al llarg del curs, relacionats amb els mòduls que s’han anat realitzant.

2. Pàgines: el bloc té quatre pàgines a les que es pot accedir clicant sobre la pestanya pertinent que hi ha a la barra de color negre de sota la capçalera, o a través del Widget que hi ha en el menú de la dreta.

Les pàgines que hi podeu trobar són:

  • Mòdul 1. Il·lustració.
  • Mòdul 2. Fotografia.
  • Mòdul 3. Narracions audiovisuals.
  • Mòdul 4. Processos de l’art contemporani.

A cada pàgina hi trobareu l’enunciat de les activitats que calia realitzar, les activitats presentades, explicacions, treball gràfic, explicació de procés, enllaços, reflexions i propostes sobre les activitats opcionals que se’ns han plantejat a les diferents pràctiques de cada mòdul.

3. Enllaços: el bloc recull enllaços a recursos donats en el curs o relacionats amb els temes tractats. Els podeu trobar ordenats en els Widgets visibles a la dreta del bloc.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *