Observatori del paisatge

L’Observatori del Paisatge de Catalunya és una entitat d’assessorament i de conscienciació de l’administració catalana en matèria de paisatge en el marc d’un desenvolupament sostenible.

A l’Observatori  hi trobem treballant junts la Generalitat de Catalunya, l’Administració local, les universitats, els col·lectius professionals i el conjunt de la societat en tot allò referit a la gestió i conservació del paisatge.

En destaquem les publicacions periòdiques i els recursos externs amb la darrera publicació “Paisatges industrials”

És d’especial interès l’apartat de Jardins en el qual, a més d’informació àmplia i general, es poden consultar les activitats que es realitzen als parcs de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i disposar del material didàctic per treballar a l’aula: Itinerari botànic del parc de Torreblanca Dossier educatiu. Vegetació singular del parc de Torreblanca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *