EduCaixa. 2011-2012

 

EduCaixa és un conjunt de materials elaborats amb l’objectiu de d’oferir un seguit d’eines pedagògiques sobretot a l’alumnat d’entre 3 i 18 anys i al professorat, però també a pares i mares a través de les AMPA.
Aquestes propostes pedagògiques complementen l’educació formal d’escoles i instituts i es poden tractar tant a dins com a fora de l’aula.
Els materials d’eduCaixa són de temàtiques diverses, ja sigui social, cultural, científica i mediambiental. I permet abordar els diferents aspectes d’aquestes àrees de forma lúdica però alhora instructiva. Per exemple:
–          PlanetaMòbil: apropament de la biologia i l’astronomia a través d’una cúpula inflable que permet, entre d’altres, observar el cel i les constel·lacions.
–          Romanorum Vita: bloc històric per conèixer de prop l’antiga civilització romana
–          Parlem de drogues: prevenció del consum de drogues des d’un enfocament científic amb exposició virtual o debats virtuals amb dos científics per a resoldre els dubtes dels joves sobre les drogues i els seus efectes.
–          CaixaEscena: assessoria en línia per a professors sobre l’activitat teatral amb continguts, formació i trobades programades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *