I Concurs de Clips de Vídeo Científic

Aquest curs escolar s’inicia el I Premi Redactors Científics, organitzat per CosmocaixaTeleclip TV, amb la intenció de despertar l’interès pels temes de ciència i el pensament científic entres els nois i les noies de 7 a 18 anys i, alhora, potenciar la creativitat en obres científiques amb relació científica. Es tracta de plantejar qualsevol experiment que s’hagi realitzat i enregistrar-lo amb una durada màxima de 2 minuts, s’admeten diferents gravacions amb un mòbil, una càmera de fotos o una càmera professional. El jurat valorarà la creativitat, la innovació i l’explicació.

A continuació us detallem les diferents categories:

A. de 7 a 12 anys. Primer cicle, cicles mitjà i superiors de primària
B. de 12 a 17 anys. Secundària obligatòria (ESO)
C. nois i noies de centres d’educació especial

El termini d’admissió va des del 3 d’octubre de 2011 al 30 d’abril de 2012.

Si voleu participar-hi, podeu consultar les Bases del concurs.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *