Concurs. Sigues viu, tingues paraula

“Sigues viu, tingues paraula” és un concurs, convocat per la Direcció General de Política Lingüística en el marc de la celebració de l’Any de la paraula viva, que  incorpora noves maneres de participació a través de les xarxes socials. Es portarà a terme a Facebook i Twitter entre el 2 de novembre i el 2 de desembre en el marc de la celebració de   que convoca l’Institut d’Estudis Catalans.

Per participar-hi s’ha de ser seguidor de la pàgina facebook.com/llenguacatalana o del perfil twitter.com/llenguacatalana.

El concurs té quatre categories:
– Compartir fotografies de plaques de carrers amb noms curiosos.
– Inventar un embarbussament, enregistrar-lo en vídeo o àudio i compartir-lo.
– Escriure un text breu en què tots els adjectius i noms siguin topònims o cognoms.
– Inventar una paraula original i divertida utilitzant els sistemes de derivació i composició propis del català.

Els finalistes de cada categoria rebran un carnet d’un any del TR3SC i entrades per a activitats culturals i museus. La persona guanyadora de cadascuna de les categories rebrà com a premi una tauleta digital i serà designada per sorteig entre les que hagin quedat finalistes.

Bases del concurs

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *