14.- Qui som CooPeriS (CPS)?

Avui dia 15 de desembre Josep Maria Ferran ha presentat a las UNESCO un nou missatge i per primera vegada a les Nacions Unides també ha fet una petició.

 

Si tenim persones que juguen al Zero Zero Autoexclusió, 3B Motivades, +ADN Cooperació estem treballant per la justícia i per la pau. També tindrem nacions emancipades i plenes d’autodeterminació en responsabilitats i compromeses en el seu futur.

He fet la petició d’una sala d’actes, la  més gran que tingui la UNESCO a París i en el mes de juliol el dia que tinguin disponible la UNESCO, anirem en tren i exposaré el suport mental de principis i dinàmiques  cooperatives, el 003B+ADN amb el patrimoni català col·lateral. He invitat a conèixer aquest suport al president de les Nacions Unides i al Secretari General.

El 003B+ADN es fonamenta en la tesi+llicència Icebergs que és l’alta dinàmica de nexes de quatre tesis doctorals de difusió pública: Dra. Carme Timoneda de Girona, el PASS, Dr. Pere Pujolàs, l’Equipació, els Treballs Cooperatius i les Tècniques d’Aprennetatges Cooperatius, el Dilema com a eina i el Contracte com a instrument de L. Kolhgerg, el Dr Kiera Egan dels relats en el procés evolutiu de la imaginació i la creativitat. Aquestes tesis doctorals giren com a planetes al voltant del sol, el model de l’Anàlisi Transaccional consistent amb els Guions i els impulsors.

La petició és que es declari per l’assemblea de les Nacions Unides el 12 de desembre Dia Mundial de la Cooperació Educativa Ciutadana i es  demana que es protegeixi, es promogui i es permeti publicitar la cultura submergida dels més pobres en l’anonimat i la ignorància dels qui han de promoure la cultura de tots els ciutadans del món.

El que volem  és el reconeixement el que som els homes i dones de bona voluntat i de pau de Catalunya.

Assetjament cultural del que fem no està gents bé, amenaces constants contra la cohesió social i la convivència , coaccions a iniciatives democràtiques  i vexacions a les persones que lluitem per millorar l’ensenyament i a més en deprecien les llibertats democràtiques de Catalunya i del poble català que en som tots els nascuts, els immigrants , els refugiats, els qui a la fi  celebrem i també patim el present i volem decidir també el nostre futur.

També pots consultar el PATMF  Premsa Activa de Tots amb Més Força.-

Corresponsals per la Pau Activa per a la terra, pel nostre Món i pel nostre Futur.-      http://blocs.xtec.cat/patmf/

L’associació Ceradai 003B com a servei d’agència i eina de coordinació i de gestió administració de Cooperis.

Tenim els següents serveis:

 3B+EDUcert: Servei de Certificacions i de llicències de cooperació creativa al voltant del 3B 

http://blocs.xtec.cat/educert/info/

3B+EDITAcre@: Servei de publicacions en PDF i edicions digitals sobre la creativitat com a fruit cooperatiu al voltant del 3B.

3B+Cooperis Ràdios:  Gravacions de Veus que s’emeten en les nostres ràdios locals.

3B+Xarxa. Clubs: Clubs 3B, federacions i confederacions del clubs 3B-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *