24.- ACABES DE CONTACTAR AMB COOPERIS

COOPERIS ÉS LA COOPERACIÓ DE PERSONES, DE PROFESSIONALS, D’ ENTITATS I DE RECURSOS EN L’ENTORN TERRITORIAL DE CATALUNYA A FAVOR DE LA CONSERVACIÓ I MILLORA DEL PATRIMONI, DE LA CONVIVÈNCIA DEMOCRÀTICA ACTIVA I DE LA INCLUSIÓ SOCIAL.

LA NOSTRA TASCA ÉS ATENDRE A LES FAMÍLIES PER A INFORMAR, ANIMAR I ORIENTAR EN L’ÚS DELS SERVEIS DE L’ENTORN GRATUÏTS O DE FÀCIL ACCÈS.  COM SÓN ELS MUSEUS, ELS CENTRES D’INTERPRETACIÓ, LES SALES D’EXPOSICIONS, LES BIBLIOTEQUES, LES ACTIVITATS D’ESPLAI, ELS ESPAIS NATURALS, LES TROBADES, LES FIRES  I LES FESTES D’INTERÈS EDUCATIU I SOCIAL.

TAMBÉ ORGANITZEM ANUALMENT UNES JORNADES EN EL MES D’OCTUBRE, ENGUANY ES TRACTARÀ LA COOPERACIÓ EDUCATIVA I ES PRESENTARÀ EL 3B, EL JOC ADN DE LA COOPERACIÓ CREATIVA. SERAN ACTES DINS DE L’ANY 2012 TARRAGONA, CAPITAL CATALANA DE LA CULTURA.

A MÉS ORGANITZAREM UN CURS DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT PER A TRACTAR LA COOPERACIÓ EDUCATIVA I APRENDRE A JUGAR AL 3B A LES ESCOLES I ALS INSTITUTS.

A MÉS ORGANITZEM DOS PROGRAMES DE RÀDIO LOCAL A TARRAGONA I A FALSET

TAMBÉ TENIM EL SERVEI D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA I A LES FAMÍLIES AMB MENORS D’EDAT. ON POTS CONSULTAR QÜESTIONS SOBRE L’ÚS DE SERVEIS DE PROFESSIONALS DE LA SALUT, DE LA JUSTÍCIA I DE L’ENSENYAMENT.-


UNA OPINIÓ +             Escriu a:

info@cooperis.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *