32.- COOPERIS: en la Defensa del Diàleg i de la Cooperació a l’entorn social i cultural.-

Proposta oberta, pública i digital a associacions per a la cooperació dins del territori.

“ENTRE  

LA SOCIETAT CIVIL CATALANA i els seus recursos,

LES FAMILIES  I  

L’ESCOLA/INSTITUT”  

Les associacions segons la seva autonomia decidiran o no formar part de la cooperació i les persones de la iniciativa poden proposar incorporar altres entitats i associacions. Termini presentació de propostes: 11 de juliol de 2011

Més informació: http://blocs.xtec.cat/cooperistarragona/

“Descobreix amb nosaltres el que es pot arribar a fer amb pressupost zero 000 euros i a partir d’aquesta experiència de fets de comunicació, creativitat i cooperació el que podem proposar-nos junts per a executar i rebre la financiació oportuna de projectes a l’entorn a favor de la inclusió social i educativa en el desenvolupament sistèmic, global i autònom dels aprenentatges”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *