INGREDIENTS PER A 4:
3 taronjes de taula mitjanes
100 gr de mantega
120 gr de sucre glacé
4 ous grossos
8 melindros
4 cullerades de Grand Marnier (opcional)
400 gr de nata per muntar
4 brots de menta
PREPARACIÓ:
Renta la pell d’una de les taronges. Ratlla’n una meitat i talla l’altra a tires llargues. Prepara un suc amb la resta de la taronja. Pela i separa les altres dues. En un cassó petit, fon a foc lent la mantega amb el sucre, la ratlladura de la pell de taronja i el suc de taronja. Afegeix-hi els ous un a un i bat-ho tot amb el batedor. Remena-ho amb una espàtula durant 10 minuts fins que s’espesseixi. Retira del foc la preparació, aboca-la en un bol i deixa-la refredar. Col-loca al fons de cada copa dos melindros tallats per la meitat. Si vols, els pots reuixar amb el Grand Marnier. Munta la nata i barreja-la amb la crema de taronja freda. Reparteix-la entre totes les copes. Decora el plat amb les tires de pell de taronja i les fulletes de menta fresca i serveixlo.
Bon apetit!!!
Mmmm… sembla boníssim. Bon treball!
Uns apunts, però:
– hauries de corregir el plural de “taronja”= “taronges”.
– en l’última frase, cal corregir la unió entre el verb i el pronom feble: “serveix-lo”.
Àngels