COPA DE TARONJA MERENGADA

INGREDIENTS PER A 4:

3 taronjes de taula mitjanes

100 gr de mantega

120 gr de sucre glacé

4 ous grossos

8 melindros

4 cullerades de Grand Marnier (opcional)

400 gr de nata per muntar

4 brots de menta

PREPARACIÓ:

Renta la pell d’una de les taronges. Ratlla’n una meitat i talla l’altra a tires llargues. Prepara un suc amb la resta de la taronja. Pela i separa les altres dues. En un cassó petit, fon a foc lent la mantega amb el sucre, la ratlladura de la pell de taronja i el suc de taronja. Afegeix-hi els ous un a un i bat-ho tot amb el batedor. Remena-ho amb una espàtula durant 10 minuts fins que s’espesseixi. Retira del foc la preparació, aboca-la en un bol i deixa-la refredar. Col-loca al fons de cada copa dos melindros tallats per la meitat. Si vols, els pots reuixar amb el Grand Marnier. Munta la nata i barreja-la amb la crema de taronja freda. Reparteix-la entre totes les copes. Decora el plat amb les tires de pell de taronja i les fulletes de menta fresca i serveixlo.

Bon apetit!!!

Aquest article ha estat publicat en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a COPA DE TARONJA MERENGADA

  1. avives diu:

    Mmmm… sembla boníssim. Bon treball!
    Uns apunts, però:
    – hauries de corregir el plural de “taronja”= “taronges”.
    – en l’última frase, cal corregir la unió entre el verb i el pronom feble: “serveix-lo”.
    Àngels

Respon a avives Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *