Entrevista a David Marsh

Hi there,

Us deixo aquí aquesta referència extreta de la web de LINGUAMÓN, CASA DE LES LLENGÜES en que trobareu una molt bona entrevista al professor David Marsh, expert mundial en CLIL.

Us deixo la referència…

Entrevistem David Marsh, professor de la Universitat de Jvyvaskyla de Finlàndia, expert en l’aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres, AICLE, sobre com es pot millorar l’ensenyament i l’aprenentatge de llengües; sobre la relació entre multilingüisme i creativitat, i sobre la comunicació intercultural.

David Marsh és originari d’Austràlia, educat al Regne Unit i resident a Finlàndia, té una gran experiència en la formació de professorat, la recerca educativa i ha exercit de consultor en diferents països europeus, africans i asiàtics.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà