English for Little Children-Games&Fun

eltchildren.gif

Nice and easy website for early learners. English for Little Children has a wide range of activities for the youngest ones. Lots of activities with colourful images and pictures. Very easy to navigate. Thanks to: http://blocs.xtec.cat/eltblog/

2 thoughts on “English for Little Children-Games&Fun

  1. Anna Fornalés

    Em dic Anna i soc la mestra d’anglès del CEIP Cervantes de Lleida. Ahir amb les pissarres digitals noves que tenim a l’escola vam utilitzar aquesta website i als nens els hi va encantar, va ser tot un èxit.

  2. fbelinch Post author

    Thanks for the comment, Anna. We will try to post more good stuff so everybody has the chance to enjoy this bloc!
    Thanks.
    F.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà