Ikastolas’ teachers visit our school

El passat 25 de maig ens van visitar tres representants de les Ikastolas del País Basc. Durant el transcurs de la reunió, en que van venir altres mestres de diverses escoles de Lleida i voltants, vam tenir ocasió d’escoltar les propostes metodològiques per l’ensenyament de l’anglès que ens van fer.

El cert és que el seu plantejament eminentment oral, i basant en interessos molt propers als infants ens va semblar força interessant. A banda, vam veure com el treball per projectes (en aquest cas, en anglès) facilita l’assoliment d’una base lingüística molt important que els permet arribar a desenvolupar assignatures totalment en anglès quan arriben a la E.S.O.

Esperem mantenir el contacte amb aquest grup de mestres i esperem poder rebre-les en alguna altra ocasió.

On May 25 three teachers from the Ikastolas of the Basque Country visited our school. During the meeting –with other teachers who came from various schools around Lleida- we have heard methodological proposals regarding ELT.
The truth is that the method they presented is essentially oral, and very close to the children’s interest.

In addition, we could see how the project work (in this case, in English) facilitates the achievement of an important linguistic base that allows us to fully develop other subjects in English when they arrive at secondary school
We hope to keep in touch with this group of teachers and hope to receive them in any other occasion.

dscn0052-1600x1200

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà