Titol: L’arbre de les històries.

Autor: Eulàlia Canal

Il·lustrador: Bartomeu Seguí

Editorial: animallibres

Lloc i any de edició: Barcelona, 2009

Col·lecció: La formiga.

Descripció:

A la ciutat de Fufapolls desapareixeran les biblioteques i els llibres i al seu lloc hi posaran unes càpsules de lectura. A la biblioteca d’en Jonàs ha arribat una nena molt estranya que es diu Lluna. Aquesta nena sempre està a la biblioteca llegint sobre un arbre. El dia que han de destruir la biblioteca, la Lluna posa tots els llibres dins d’un tronc i se l’emporta. Al cap d’uns dies, la Lluna li explica al Jonàs que és un personatge d’un llibre que s’havia  escapat perquè el llibre s’estava cremant i que ella s’estava desfent. Quan es va desfer, en Jonàs va crear aquest llibre perquè la Lluna tornés a estar viva.

Valoració:

M’ha agradat molt perquè explica que s’ha de llegir més.

Judit Guiu Codina