Com ja sabreu aquest curs estem treballant el tema del comerç just i el consum responsable. Dins de tot aquest treball, l’Elena (mestra de Juncosa) ens va fer arribar aquest vídeo que avui han vist els nens i nenes de Cicle Inicial i 3r. Després de veure la mini peli, hem fet un mini debat i és realment impressionant les coses que els nostres nens i nenes saben sobre tot el que cal fer per cuidar el planeta. Cal que aprofitem tot això, i els ajudem, recordem i expliquem cada petit detall d’aquest tema. Potser així, els deixarem un món millor.

Us deixo el vídeo. Aquest, està realitzat per Pablo Llorens, per a una ONG (SETEM) que des de 1993 treballa per sensibilitzar la població sobre la desigualtat econòmica i les seves causes.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/c5SEHz3Y6q8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]