OBJECTIUS:Desplaçar-se de puntetes, gatejant i saltant.
Començar a sentir la respiració en una situació de relaxació.
Participar en el joc motor proposat i gaudir-ne.

Es tracta d’una colla d’animals que es troben: els cavalls, els gats, i els galls.

1. Un grup de nens i nenes representen els rucs o cavalls, uns altres faran de galls i un tercer grup de gats. Prèviament s’ensenya com caminen cadascun: els cavalls troten i per tant salten, les gallines caminen de puntetes i els gats van de quatre grapes.

2. Quan la mestra  fa «mèu, mèu», els infants que fan de gats es desplacen de quatre grapes, fins que la mestra dona una altra ordre, per exemple: «Quiquiriquíiiii!». En aquest moment s’aturen els gats i comencen a caminar de puntetes els galls. Després el nostre mestre en Miquel fa: «iaaaaaaaa, iaaaaaaaaaaaaa!». S’aturen tots i comencen a trotar o cavalcar els cavalls o els rucs. Després intercanviem  els papers, de manera que els que feien de ruc facin de galls, etc.

 

 

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow