CLARINETARIUM

clarinetarium-web-cxf-miniatura-cat

Els i les alumnes de tercer, molt ben acompanyats, vam anar a CaixaForum a veure un espectacle musical.

En aquest espectacle, tres científics es reuneixen per descobrir quin ha estat el millor clarinet de tots els temps. Un recorregut pels més de quatre-cents anys d’història de l’instrument, des del primer reclam d’ànec fins al més modern clarinet elèctric (quina passada!), ens va permetre descobrir com la seva evolució va lligada a l’evolució de la música.

Tubs de plàstic, canyes i tota mena d’utensilis van servir als científics per ensenyar-nos com és i com funciona el clarinet a través de divertits experiments en què, alguns i algunes, vàrem ser-ne partícips.

No us podem ensenyar imatges perquè ens van demanar que no féssim fotografies, però us garantim que vam gaudir molt d’aquesta activitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà