Author Archives: abalague

Visita del pare de la Bet

En motiu del tema dels oficis que estem estudiant a l’assignatura de medi de tercer, el passat divendres dia 4 ens va visitar a l’escola el pare de la Bet. El Xavi és bomber i ens va explicar en què consisteix la seva professió. A més d’apagar focs, bona part de les hores de feina les utilitza per ajudar als altres, ja sigui intervenint els accidents de circulació, desallotjant persones que estan atrapades dins ascensors o altres llocs dels quals no poden sortir, entre d’altres.

Després d’aquesta explicació ens va donar uns consells molt útils per si ens trobem alguna vegada en una situació de perill com ara no sortir de casa si veiem que a dins l’escala del nostre bloc hi ha molt fum. En aquest cas, hauríem de trucar al 112, el telèfon d’emergència que vam aprendre, i esperar a que ens vinguin a buscar. Si veiem que puja molt fum podem protegir-nos d’aquest, posant una tovallola humida recargolada sota de la porta per evitar que ens entri a casa.

També vam poder sentir-nos bombers per uns moments quan el Xavi va deixar-nos provar la jaqueta, el casc i la màscara d’oxígen que ens va portar.

Gràcies Xavi per la teva visita.

CLASSIFICACIÓ DELS POLÍGONS

Companys i companyes, sóc l’Enric Tobeña de 3r A i us vull presentar el treball que he fet de matemàtiques per si us interessa.

És un Power Point on he fet la classificació dels polígons, que ja havíem treballat a classe i he pensat que estaria bé fer-ho en un power. He treballat força aprenent com es fan i com es busca la informació a internet.  I espero que us agradi.