Àmbit Natural

Les activitats que realitzem dins de l’àmbit natural tenen per objectiu identificar i caracteritzar l’entorn natural de les Valls d’Àneu. El reconeixement de les comunitats vegetals, l’estudi de la seva fauna salvatge i de la litologia del terreny, així com l’anàlisi de les dinàmiques dels ecosistemes que conformen són l’objectiu principal de les sortides. Els continguts treballats a les activitats estan adaptats a l’edat de l’alumnat així com al currículum escolar. 

L’observació, l’experimentació, i la presa de mostres, així com el debat entre l’alumnat sobre la resolució dels problemes de gestió ambiental que es puguin derivar dels diferents espais, prenen rellevància en les activitats.

Selecció_083  Selecció_088       Selecció_084

Activitats relacionades:

Competències bàsiques que es treballen durant l’activitat:

Les activitats estan adaptades als diferents nivells educatius i tenen un enfocament clarament competencial. Les següents graelles especifiquen  aquelles competències que es treballen més específicament en cada activitat. Clicant sobre la imatge podreu visualitzar-la ampliada. Clicant sobre l’enllaç que trobareu a continuació trobareu la descripció de cada competència.

COM.PRIM.NAT

comp.nat.secEnllaç als documents de competències

Recursos relacionats:

 

Save

Save