CAMINS DEL MÓN

Benvinguts al nostre blog dedicat a explicar les diferents tasques, xerrades, feines i treballs que els alumnes de 3r d’ESO han realitzat en del Projecte Camins del món,

Camins del món tracta les rutes migratòries de la humanitat, sobretot al llarg del segle XX, i amb un enfocament especial a Europa i Catalunya. En aquest projecte, hem explorat els Drets Humans, valors com la solidaritat i conceptes com la immigració mitjançant la visualització de diverses pel·lícules i audiovisuals. Acompanyeu-nos en aquest viatge per comprendre millor les complexitats i les experiències de les persones que han migrat i com aquest fenomen ha influït i influeix en les nostres societats.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *