CAPGROSSOS DE CRESPIÀ – ESPONELLÀ.

EL  DIMECRES  27  DE  NOVEMBRE  ENS  ACOSTEM  A  VISITAR  EL  TALLER  DE  CAPGROSSOS  QUE  S’HA  ESTAT  DUENT  A  TERME  A  CRESPIÀ.   ALGUNS/ES  NENS/ES  DEL  PARVULARI  HAN  PARTICIPAT  DE  L’EXPERIÈNCIA.  BEN  AVIAT  TINDRAN  TOTS  ELS  CAPGROSSOS  DE  CRESPIÀ-ESPONELLÀ   ENLLESTITS!

ALGUNS/ES NENS/ES DEL PARVULARI QUE PARTICIPEN DEL TALLER.

HAVENT  DINAT,  DESPRÉS  D’ESBARGIR-NOS  UNA  ESTONA  JUGANT  A  LA  PISTA,  L’ANNA  I  EN  SANTI  ENS  PRESENTEN  ELS  CAPGROSSOS   DE  CRESPIÀ-ESPONELLÀ

http://

 

EN  SANTI  I  L’ANNA  ENS  PRESENTEN  ELS  CAPGROSSOS,  ENS  COMENTEN  LES  SEVES  CARACTERÍSTIQUES  I  PARTICULARITATS,  EL  PROCÉS  QUE  HAN  SEGUIT  PER  A  ELABORAR-LOS  I  ELS  MATERIALS  UTILITZATS,  COM  ELS HAN  PINTAT  I  COM  ELS  ENLLESTIRAN…   I  ENCARA,  ENS  EXPLIQUEN  COM  PORTAR-LOS  I  FER-LOS  BALLAR!!!

http://

 

A  PART  DELS  VESTITS  (LA  MARTA  ESTÀ  PREPARANT  UN  VESTUARI  MOLT  VISTÓS  I  ALEGRE!)  TAMBÉ  CAL  ANAR  PREPARARNT  EL  GRUP  DE  PERCUSSIÓ  QUE  ACOMPANYARÀ  ELS  CAPGROSSOS  QUAN  SURTIN  DE  CERCAVILA.

EN SANTI TOCANT AMB LES BAQUETES, TOCANT AMB EL TIMBAL LA  MELODIA QUE ESTAN APRENENT.

EN SANTI TOCANT AMB LES BAQUETES, TOCANT AMB EL TIMBAL LA MELODIA QUE ESTAN APRENENT.

I  ARA,  EN  SANTI  PRACTICA  LA  MELODIA  PICANT  DE  MANS  AMB  ELS  PERCUSSIONISTES  DE  LA  COLLA  DE  CAPGROSSOS!!!

http://

DSCF9593 from pgrataco on Vimeo.

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.