PIPES DE CARBASSA GARRAPINYADES

INGREDIENTS

* 1  GOT  RAS  DE  PIPES  DE  CARBASSA

* 1  GOT  MENYS  1  DIT  DE  SUCRE

* 1  GOT  MENYS  2  DITS  D’AIGUA

ESTRIS

* UN  GOT  PER  MESURAR

*  UN  CASSÓ

*  UNA  CULLERA  DE  FUSTA

*  UN  FOGÓ  DE  CAMPING

*  UN  ENCENEDOR

*  UNA  SAFATA

ELABORACIÓ

1r. MESUREU  ELS  INGREDIENTS  AMB  EL  GOT  I  ABOQUEU-LOS  AL  CASSÓ.  SACSEGEU  O  BARREGEU  I  EL  SUCRE  ES

DISSOLDRÀ  A  L’AIGUA.

http://

2n. ENCENEU  EL  FOGÓ  DE  CÀMPING  AMB  L’ENCENEDOR  I  POSEU  EL  CASSÓ  AL  FOC,  A  POTÈNCIA  ALTA  DURANT  4  Ó  5

MINUTS.  REMENEU  SENSE  PARAR  FINS  QUE  L’AIGUA  BULLI  I  S’EVAPORI.

3r.  BAIXEU  LA  POTÈNCIA  DEL  FOC  DURANT  3  Ó  4  MINUTS,  MENTRE  EL  SUCRE  ES  TORNA  A  CRISTAL·LITZAR.

4r.  ANEU  ENGANXANT  EL  SUCRE  A  LES  PIPES  DE  CARBASSA  AMB  L’AJUDA  DE  LA  CULLERA.

5è.  ENRETIREU  EL  CASSÓ  DEL  FOGÓ  QUAN  EL  SUCRE  I  LES  PIPES  ES   ROSSEGIN,   CONTINUEU  REMENANT  UNA  ESTONA

PERQUÈ  LES  PIPES  S’ACABIN  DE  GARRAPINYAR ( SI  EL  SUCRE  S’ESCALFA  MASSA  ES  CARAMELITZA  I  ALESHORES

OBTINDREU  PIPES  CARAMELITZADES  O  TORRÓ  DE  PIPES  DE  CARBASSA).

6è.  ABOQUEU  LES  PIPES  GARRAPINYADES  EN  UNA  SAFATA.   DEIXEU  REFREDAR  UNA  ESTONA  ABANS  DE  TASTAR.

http://


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.