PIPES DE CARBASSA GARRAPINYADES
INGREDIENTS
* 1 GOT RAS DE PIPES DE CARBASSA
* 1 GOT MENYS 1 DIT DE SUCRE
* 1 GOT MENYS 2 DITS D’AIGUA
ESTRIS
* UN GOT PER MESURAR
* UN CASSÓ
* UNA CULLERA DE FUSTA
* UN FOGÓ DE CAMPING
* UN ENCENEDOR
* UNA SAFATA
ELABORACIÓ
1r. MESUREU ELS INGREDIENTS AMB EL GOT I ABOQUEU-LOS AL CASSÓ. SACSEGEU O BARREGEU I EL SUCRE ES
DISSOLDRÀ A L’AIGUA.
2n. ENCENEU EL FOGÓ DE CÀMPING AMB L’ENCENEDOR I POSEU EL CASSÓ AL FOC, A POTÈNCIA ALTA DURANT 4 Ó 5
MINUTS. REMENEU SENSE PARAR FINS QUE L’AIGUA BULLI I S’EVAPORI.
3r. BAIXEU LA POTÈNCIA DEL FOC DURANT 3 Ó 4 MINUTS, MENTRE EL SUCRE ES TORNA A CRISTAL·LITZAR.
4r. ANEU ENGANXANT EL SUCRE A LES PIPES DE CARBASSA AMB L’AJUDA DE LA CULLERA.
5è. ENRETIREU EL CASSÓ DEL FOGÓ QUAN EL SUCRE I LES PIPES ES ROSSEGIN, CONTINUEU REMENANT UNA ESTONA
PERQUÈ LES PIPES S’ACABIN DE GARRAPINYAR ( SI EL SUCRE S’ESCALFA MASSA ES CARAMELITZA I ALESHORES
OBTINDREU PIPES CARAMELITZADES O TORRÓ DE PIPES DE CARBASSA).
6è. ABOQUEU LES PIPES GARRAPINYADES EN UNA SAFATA. DEIXEU REFREDAR UNA ESTONA ABANS DE TASTAR.
Comentaris recents