Classe amb la Marta Gustems

Avui les nenes i els nens de quart hem tingut el privilegi de tenir una sessió amb la Marta Gustems, il·lustradora, escriptora i mare de l’Elisa i l’Elan.

Ens ha pogut explicar moltes coses sobre la feina de la il·lustració i li hem pogut fer moltes preguntes. Super interessant!!

Ara els toca als nens i nenes de quart fer d’il·lustradors i il·lustradores fent la coberta de “Maria la Trementinaire”, un dels darrers llibres que ha il·lustrat la Marta.

Ja us ensenyarem els resultats.

SETMANA DE L’ÀLBUM

En aquest enllaç trobareu un munt d’activitats super interessants tant per nens com per adults, tallers i xerrades.

ASSOCIACIÓ DE 22 EDItOrIAlS InDEpEnDEntS

¡Âlbum! és una iniciativa destinada a donar visibilitat i rellevància social al gènere àlbum, amb propostes que volem desenvolupar conjuntament amb llibreters, biblioteques i escoles.
Perquè pensem que l’àlbum és imprescindible per construir una societat amb esperit lliure i literari.

SEGONA SETmANA DE l’Àlbum

DEl 2 A l’11 DE nOvEmbrE DE 2018

La Primera Setmana de l’Àlbum es va fer a Barcelona el 2017 amb tant d’èxit que altres ciutats s’han sumat arreu de l’Estat a aquest festival i enguany es celebrarà simultàniament a llibreries, escoles i biblioteques d’Almeria, Astúries, Balears, Girona, Las Palmas, Madrid, Sevilla,València i Saragossa.

S’oferiran més de noranta activitats (tres-centes entre totes
les seus) al voltant del gènere àlbum, consistents en trobades amb escriptors i i·llustradors, tallers, exposicions, taules rodones sobre el gènere i activitats lúdiques, destinades tant a nens com a joves, pares i formadors.

Quentin BLake en AccióAvui ha vingut la Marta Gustems a la nostra classe, ens ha explicat una mica en què consisteix l’ofici d’il·lustradora, ens ha ajudat molt veure el video de Quentin Blake i ens ha fet una proposta molt engrescadora a partir del conte “Los bolsillos de Lola”.
Hem fet sortir coses meravelloses de les nostres butxaques…

Aqui us deixem les imatges de la nostra activitat…

EL CARTELL DE LA MERCÈ 2016


El cartell
MIGUEL GALLARDO,

Som Mercè
Una dona és la protagonista del cartell de la Mercè d’aquest any. Aquest fet no sorprendrà a ningú, no tan sols perquè vivim un temps en què les dones , com a mínim en aquesta part del planeta, estan adquirint el protagonisme que durant tant de temps se’ls havia negat, sinó perquè Barcelona és dona, i la Mercè també .

L’il·lustrador: Miguel Gallardo