Repte nº1: Dibuixem el coranavirus!!!

 

Hola a tothom, a causa de la situació de confinament que estem vivint en aquests moments, us proposo una sèrie de reptes per poder fer a casa, per descomptat, és totalment voluntari. Tot i això em faria molta il·lusió rebre els vostres treballs.

Tenim dos canals per comunicar-nos,  podeu enviar vostres dibuixos al meu correu: mnavar59@xtec.cat o bé penjar-los directament a Instagram amb el hashtag #jodibuixoacasa i jo els publicaré a l’ instagram del Blocartístic.

També podeu veure un munt de propostes seguint-me al Pinterest del Blocartístic.

Així mateix us vull recomanar que seguiu, si voleu el canal de YouTube de Juan Linares, un fantàstic il·lustrador que ja fa dies  que va penjant un repte diari de dibuix i mostrant com el fa. També m’agradarà molt veure els vostres resultats.

Ep!! I no us oblideu de dir-me qui sou els que envieu els dibuixos.

Aquest repte el faig extensiu per exalumnes, profes, músics, ballarins, ex-profes de pràctiques, pares, mares, avis… tots aquells que tingueu ganes!!!!

Endavant!! A dibuixar!!!!!

 

Els primers dibuixos que han anat arribant, animeu-vos!!!

En aquest enllaç els podeu veure tots!!

 

Presentació Míriam

Quina agradable sorpresa veure que una exalumna, la Míriam Blasco, que ara cursa 2n de l’ESO al nostre centre ha fet una presentació d’un poema amb aquest preciosíssims dibuixos, en aquest vídeo els podreu veure i gaudir de la seva veu. Moltes gràcies Míriam per compartir-ho!!

[youtube]https://youtu.be/07YAyGvKoOI[/youtube]

Bon Inici de curs 2017-2018

Un nou curs, amb noves il·lusions i nous alumnes a la nostra escola !!