2 d’abril. Dia internacional de Llibre infantil i Juvenil

Des del 1967, el 2 d’abril, data que coincideix amb el naixement de Hans Christian Andersen, es promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil per tal de promocionar les bones lectures i els bons llibres entre el públic més jove.

Per això es fan diverses activitats. Una d’elles és la que es proposa des de l’Associació d’escriptors i escriptores professionals ESCRIVIM, que celebrem aquest dia llegint un petit fragment d’una obra seva.

Mireu els vídeos i gaudiu-los!

https://www.youtube.com/channel/UCCPAseQOZhuqRpZKclWdG1g/videos

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *