La lladre de llàgrimes

Autor: Duffy, Carol Ann
Il·lustrador: Ceccoli, Nicoletta
Editorial:Intermón Oxfam,
Format:  Àlbum il·lustrat
Edició: Barcelona, 2007
Edat recomanada: CM
LLengua: Catalana

Resum: Cada nit, just després de sopar i abans d’anar a dormir, la lladre de llàgrimes es penja a l’esquena el seu sac impermeable i platejat i silenciosament, roba les llàgrimes dels nens que ploren. Però, què en fa de totes aquestes llàgrimes? I per què les llàgrimes de tristesa veritable són les més especials de totes?

Observacions: Un conte que no amaga l’existència de la tristesa però que ofereix una solució imaginària. Qui sap…, pot ser si entrenem els nens a buscar solucions imaginàries, quan siguin adults ja hi estaran acostumats i en trobaran de reals.

L’argument d’aquest conte fa pensar una mica amb el de la Nana Bunilda menja malsons però ella no roba llàgrimes, menja malsons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *