A la cua!

Autor i il·lustrador: Tomoko Ohmura

Traducció: Raquel Solá

Editorial: Corimbo

Format Àlbum il·lustrat

Edició: Barcelona, 2012

Edat recomanada: Lectors a partir de 3 anys

LLengua: Catalana

Resum: Tots hem hagut de fer cua algun cop en algun lloc, i per distreure’ns mentre esperem, ens hem fixat en la resta de persones que també n’estan fent, oi? Doncs aquest divertit llibre de Tomoko Ohmura justament ens permetrà fer el xafarder de mala manera en una curiosa cua d’animals. Curiosa perquè l’espera és per enfilar-se al llom d’una balena, i passar-ho d’allò més bé quan l’animal es posi a nedar i saltar per l’aigua, fent perillar l’estabilitat dels seus passatgers a cada viratge! Un llibre molt original i divertidíssim per compartir-lo amb els més menuts!

Observacions: Tot i que és un àlbum que pot interessar els nens des de ben petits, també té una segona lectura que es pot utilitzar per treballar  amb tots els alumnes de primària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *