La manta blava del conillet

Autora: Tatyana FeeneyLa manta blava del conillet

Il·lustradora: Tatyana Feeney

Editorial: Ediciones Jaguar

Edició: Madrid, 2012

Edat recomanada: A partir dels 3 anys

Resum: El conillet ho fa tot amb la seva manta; pintar, llegir, gronxar-se… manta i conillet es necessiten mútuament. Un dia la seva mare decideix que la manta s’ha de rentar i ell dubte si la seva amiga, la manat, seguirà sent la mateixa. En poques paraules i amb il·lustracions senzilles parla dels nens que són inseparables d’una joguina o de qualsevol altre objecte. Una història molt simple però explicada amb enginy i encant, recomanada per a tots els nens i molt atractiva per als adults. El text també està en anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *