Vamos a Cazar un Oso

Autor : Michael Rosen

Il·lustradora: Helen Oxembury

Traductora: Verónica Uribe

Editorial: Ediciones Ekaré

Format Àlbum il·lustrat

Edició: Barcelona, 2012

Edat recomanada: Dels 3 als 8 anys.

LLengua: Catalana

Resum: És un àlbum il·lustrat amb moltes possibilitats especialment per llegir en veu alta.

Està basat en una cançó tradicional anglesa de la versió  del poeta Michael Rosen. El text del llibre és justament això: una cançó, un joc de paraules d’estructura repetitiva i amb una sorpresa final que ens explica com un dia una família surt a caçar un ós. Es trobaran amb tota mena d’entrebancs que hauran de vèncer. Però…al final arribaran a l’obstacle més gran: l’ós.

¡Vamos a cazar un oso! es una aventura familiar que convida al joc, amb sons evocadors i espants que conviden a la rialla fàcil.

Per escoltar un exemple d’una manera de llegir el conte en veu alta, per saber més respecte el llibre i també per veure i escoltar com l’explica el propi autor podeu anar a: vamos-cazar-un-oso-plochi-plochi-plochi.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *