JA TENIM PISCINA CLIMATITZADA!!!

olimpic baroEls reis mags ens han arribat abans d’hora aquest any!!!! Gràcies a les pluges d’aquests últims dies hem pogut obrir, per fi, la tant desitjada piscina climatizada olímpica dins del gimnàs!! Ja no caldrà que els de P5 i 1r vagin a les piscines del Bon Pastor, a partir d’ara, realitzarem cursos de ràfting (nivell avançat), de recerca de tresors perduts sense bombona i inflatge de flotadors diversos. El següent és aconseguir fer l’interclubs de natació, sense deixar de banda desbancar Londres com a seu olímpica pel 2012! Som-hi! PODEMOS OE!

5 thoughts on “JA TENIM PISCINA CLIMATITZADA!!!

  1. merche

    es veritat que ens vas ensenyar las fotus de la raquel amb les botes i tambe va entrar una mica de aigua ala classe de 4t i 3r

  2. Nenes i nen de 1r

    Tomàs, ens ha agradat molt la teva broma sobre la nova piscina climatitzada de l’escola Baró de Viver.

    Adrià, Rocio, Zamira, Paula, Insaf i Lorena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *