PAU CASALS S’AVIVERA

Colònies 2011Pau “Baró” Casals va ser l’eix del Camp d’Aprenentatge que vàrem fer la gent de Cicle Mitjà i Superior al Vendrell durant tres dies intensos, plens de riures, emocions, nits dormint poc, immersions en estudis de gravacions, versions metal·lúrgiques del Cant dels Ocells,…

Com a mostra un botó!

2 thoughts on “PAU CASALS S’AVIVERA

  1. merche

    PERMI AQUESTAS CULONIAS BAN SER LES MIJORS TENIEM UN BUFET LLIURE ANAVAM ALA PLATXA GRABABAM UN DISC I LA AVENTURA DEL FUM BASER COM UNA AVANTURA O UN SOMNIS I GRASIAS ATOTS ELS PROFESORS I TANBE ALA ANGELS PER QUE ES LA PROFE DE MUSICA I BABINDRA AM LASEBA PILOTA QUE NO PUDIA

  2. merche

    PERMI AQUESTAS CULONIAS BAN SER LES MIJORS TENIEM UN BUFET LLIURE ANAVAM ALA PLATXA GRABABAM UN DISC I LA AVENTURA DEL FUM BASER COM UNA AVANTURA O UN SOMNIS I GRASIAS ATOTS ELS PROFESORS I TANBE ALA ANGELS PER QUE ES LA PROFE DE MUSICA I BABINDRA AM LASEBA PILOTA QUE NO PUDIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *