MENJATORUM LUDICUM EST

Migdies entretingutsQui gosa dir que les hores de menjador són avorrides??? Això és què no coneixeu l’equip de monitors i monitores del Baró!!! D’una a tres del migdia prenen el relleu dels/les mestres i preparen un munt d’activitats super entretingudes: tornejos de parxís amb taulells construits per nosaltres mateixos/es, campionats de ping pong, taller de samarretes molongues “Baró Style Fashion Week”, tallers de graffiti amb experts de primera en la matèria,… i moltes altres accions que ens tenen a tots i totes “bocabaronats”!

Pingis ludicusMenjatorum ludicum est et festivum sum” (en llatí fluid de la Pobla de Segur).

2 thoughts on “MENJATORUM LUDICUM EST

  1. TOMAS Post author

    Van preparar uns cartells per decorar el menjador i van crear i participar en un torneig de parxís i ping pong!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *