Valoració de final de curs!!!!

Aquest curs ha sigut per una part fàcil i per l’altre difícil. Hem après moltes coses noves i d’altres que ja s’haviem però que hem repassat. Quan vam començar el curs ens vem alegrar molt perquè la nostra professora seria la Maribel, però al cap de dos dies ens va vindre la nova profe de biblioteca, la nostra actual tutora, la Clara. Primer no ens va agradar molt professora que ens va tocar, ens portàvem molt malament, la contestàvem, no li feiem cas,… Però a mesura que anàvem avançant el curs ens anàvem portant millor.

Al principi del tercer trimestre la Clara ens va anunciar que la Joana vindria a algunes classes a millorar el nostre comportament. Hem fet unes quantes excursions, i la que ens ha agradat més es la de les colònies de 6è a Castellar de n’Hug. Aquest curs hem visitat moltes vegades el despatx, i la Rosa també ha vingut moltes vegades a la classe a solucionar problemes. Totes les profes ens han ajudat a conviure entre el companys lo millor possible. Bastants nens de 6è, estem des de P3 aquí i acabarem els estudis on els hem començat. Hem viscut moltes experiències, bones i dolentes, però sempre ho hem fet junts. Estime’m molt a aquesta escola i sempre ho farem, i lo més important, MAI L’OBLIDAREM! Ens recordem que ens va fer molta pena quan van treure el tobogan groc que estava al parvulari. Abans sempre feiem la foto de final de curs, jugàvem allà i ens ho passàvem súper bé! Quan vem passar a primària ens va fer molta il·lusió perquè ens deien que ja érem grans. Hem tingut moltes professores com la Imma, la Laia, la Montse, la Roser, la Beatriz, la Clara, la Maribel, l’Òscar,… Amb alguns ens em portat millor, d’altres pitjor, però sempre ens ha agradat alguna cosa. Al llarg del anys ens ho hem passat molt bé, hem fet moltes coses junts, hem solucionat els problemes junts, i nosaltres el de 6è ens fa molta pena deixar el cole, i esperem que a tothom li vagi molt bé la vida!

Petons, Alba i Paula 🙂

BONA SORT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *