Històries de colònies (4)

Habitació de dalt

Dimecres a la tarda quan vam arribar de l’excursió ens van dir les habitacions. Els que anàvem allà ens vam dir “l’han cagat”(perquè hi érem els mes “liants”). Quan vam entrar a l’habitació ens vam començar a organitzar el llençol de sota, sac de dormir, roba…
A la nit quan teníem que anar a dormir el professor va venir a l’habitació i ens va sentir parlant, llavors molt dissimuladament sense que s’assabentés ningú es va estirar a un llit per mirar si seguíem parlant.

Dijous quan ens van aixecar els professors, estàvem molt cansats i quasi tots els de l’habitació ens vam anar a dutxar.
Després de l’excursió vam anar a l’habitació a arreglar-nos perquè hi havia concurs de ball i discoteca i quan vam arribar ens van explicar una història de por i alguns ens vam anar “cagats” a dormir.

Divendres ens van aixecar, alguns no volíem perquè estàvem molt cansats de la discoteca. I vam haver de recollir tot i posar-ho a la maleta. I cap a Cabrera.

Afonso i Pepe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *