un camell anomenat Camel

En Jaume ens ofereix de nou un text esplèndid. Aquí en teniu el començament:

Fa molt de temps a Egipte hi havia un bon home amb el seu camell que treballava del turisme. Els turistes li donaven uns dinerets a canvi de que ell els fes una volta pel desert del Sàhara pujats en el seu company-camell anomenat Camel. En Camel i el seu amo es sabien tot el desert de memòria perquè des dels 18 anys treballaven en aquell ofici. El seu treball era perillós, esgotador, avorrit i a més els clients els tractaven amb menyspreu. Treballaven en condicions molt dures a canvi d’un sou de 10$ aproximats, encara que també podien regatejar per un preu més alternatiu.

Si voleu llegir la continuació aneu a la pàgina de textos o cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *