Un text que promet

“…Ràpidament entren dos policies i un altre cobreix l’entrada, un li comença a fer preguntes a la noia que m’havia delatat. L’altre es queda mirant els altres i ens toquen a cada un les butxaques. A les noies ha d’anar amb compte de no tocar algun cul o una altra cosa perquè sinó es guanya una bona bufetada a l’estómac o a la cara. El policia fa un error, toca la butxaca del cul a una noia i ella està preparant una bufetada. Jo emocionat ric i el policia camina cap a mi. Corro i salto la barra del bar tirant a terra gots de coca-cola, fanta…i plats plens de olives…”

Aquest és un fragment del text que en Ferran està a punt de penjar al bloc. No us el perdeu.

One thought on “Un text que promet

  1. jorddddddddddddddddddddddi

    jejejejejejejejejejejejejejejejejejeje, ja mi cansat de riure…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *