Perills d’Internet

la-foto

El Dijous van venir dos policies a la classe que ens van ensenyar un PowerPoint on sortien els perills d’Internet. Ens van explicar com per exemple un senyor que es fa passar per una altra persona  li diu a una noia : -ensenya’m un pit- i ella,  com que es pensa que és la seva amiga,  li ensenya i després li diu: -ensenya’m l’altre o penjo la foto a Internet- i així constantment…

També ens van explicar que va haver-hi un cas en que una noia es pensava que amb qui parlava era un amic i van quedar en el parc i la van raptar.

Ens van dir que teníem d’anar amb compte amb la web cam perquè hi ha gent que sap fer trucos i te l’engega sense que t’adonis i et veu com fas les teves coses a l’habitació aquests senyors s’anomenen hackers.

Una nena en el Facebook va penjar un missatge que deia que se n’aniria un mes de vacances i que deixarien la casa sola (sense ningú), i uns nois ho van llegir i van entrar a robar i la noia quan va tornar l’hi havien robat tot.

Tot això no va en broma. Cal tenir-ho molt present.

Àlex G.J Brayan R.A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *