Livemocha

Livemocha és una web per aprendre idiomes de manera gratuïta.

És fàcil accedir-hi. Simplement has d’inscriure’t contestant a unes preguntes (l’idioma que vols aprendre, el nivell que vols tenir, els idiomes que ja parles, el teu correu electrònic i crear una contrasenya per entrar en aquesta web).

Quan tens clar l’idioma/es que vols conèixer (perquè pots escollir més d’un després de registrar-te), pots començar a aprendre’l mitjançant lliçons agrupades per temes (colors, salutacions, adjectius, etc.) i pots fer pràctiques escrites i/o de veu on-line. El divertit d’això, és que algú originari del país de l’idioma que estàs aprenent, et corregeix i t’envia la correcció al moment.

Tu també pots corregir a gent d’altres països que volen aprendre els idiomes que tu dius que ja saps.

Us passo la pàgina web de la que us parlo (en espanyol):

es-mx.livemocha.com

Adel (6èB)

3 thoughts on “Livemocha

  1. Raimon

    jo crec que es una web interassant aquesta de livemotja i tambe va bé per apendre la base d’un idioma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *