Els Aiguamolls de l’Empordà (4-4-2008)

aigua-321.jpg aigua236.jpg p1000479.jpg p1000486.jpg p1000532.jpg p1000494.jpg p1000498.jpg p1000515.jpg

Va ser una experiència bastant interessant, tot i que fa ser curteta perquè només va durar mig dia. Vam veure tot tipus d’ocells. Hi havien unes cigonyes molt boniques. Ens va interessar el fet d’assabentar-nos que les cigonyes van sempre al mateix niu i any rere any hi van apilant tronquets i plomes fins que els hi queda com una “torre” de tant gran que és. No vam tenir la sort de veure serps d’aigua, però si algunes afortunades van veure daines. També hi havia ànecs, camesllargues, polles d’aigua, flamencs i tot tipus de rapinyaires. També ens va cridar l’atenció el fet que tot fos més verd que Manlleu, la vegetació era molt abundant: canyís, oms, freixes, cues de cavall, …. Vaja que va ser una experiència trepidant sobretot damunt d’aquella torre que era un mirador elevat i que havia estat una sitja per secar l’arròs, on feia un vent que quasi se’ns enduia, però ens ho vam passar realment bé.

Anna Altarriba i Judit Costa (1r ESO B)  

Deixa un comentari