ARTabac

artabac.jpg L’assossiació Osona contra el càncer i el Sistema de Salut Integrat d’Osona (SISO), promouen des de fa dos anys el concurs de cartells ARTabac entre els alumnes de 1r d’ESO d’Osona.

L’objectiu del concurs és fomentar estils de vida més sans entre aquest grup de població i prevenir l’inici de l’hàbit tabàquic entre els més joves.

Aquesta 3ª edició va començar la setmana passada a l’institut amb l’exibició dels cartells  guanyadors de l’edició passada. El grup de Taller de projectes de 3r d’ESO va muntar l’exposició al costat de les vidrieres del centre i van voler participar-hi amb un cartell propi que també van exposar.
Els alumes de 1r d’ESO van visitar la mostra de cartells, guiats pels seus tutors. 

Durant els mesos de febrer i març s’elaboraran els nous cartells per a l’edició d’enguany a partir de les directrius de la professora de plàstica dels grups de 1r d’ESO del centre.

Al mes d’Abril, un jurat nomenat expressament per a l’ocasió serà l’encarregat de d’escollir els cartells guanyadors i otorgar els premis corresponents, segons les bases del concurs.

Paral·lelament, entre els alumnes de 2n d’ESO es passaran unes enquestes on es tracta de detectar la situació actual  respecte al consum de tabac, així com les espectatives que tenen els joves d’iniciar-se o no en el tabaquisme i valorar-ne les tendències futures.

Deixa un comentari