top100

Benvolguts bloggers i lectors !

Ho hem tornat a aconseguir per segon any consecutiu!!

Després del 35è lloc de l’any passat, tenim el plaer de comunicar-los la resolució del concurs organitzat pels portals Bab.la i Lexiophiles “Top 100 Language Blogs”, encarregat de sel·leccionar els 100 blocs més importants sobre llengües del món a l’any 2011.

Segons hem conegut aquest migdia, el bloc “L’anglés a l’Escola Splai” ha aconseguit el 90è lloc del món !! 😆 entre els més de 742 blocs presentats. La resolució ha estat basada, al 50 %, en les votacions dels usuaris i en la valoració d’un jurat de lingüistes.

Fent click a la imatge superior podreu consultar la llista. Cal destacar que som la única escola de primària que ha aconseguit entrar a la llista dels 100 blocs.

Moltes felicitats a tothom 😀 , ja que als criteris generals es valora la gran quantitat d’articles publicats al llarg del curs 10-11, les més de 118000 visites rebudes i els més de 9100 comentaris de l’alumnat.

Fins aviat,

Oscar.