Pots trobar les errades? (8)
10 desembre 2010Ingrediens
– mitja taça de yet
– 1 culleradeta de llevadura
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantequilla
– 1 tassa de harina
– 1 huevu
– 2 cullerades de chocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es mescla la mantequilla amb l’azúcar per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix el huevu, quan la mescla sigui homogenia i afegim la harina, la llevadura, la chocolata i la yet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantequilla la bandeja per anar al horno , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al horno duran uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del horno i es deixen .
ingredients:
-mitja tassa de llet
-1culladareta de lleva dura
-mitja tassa de sucre
-3 cullerades de mantega
-1 tassa de farina
-1 ou
-2 cullerades de xocolata en pols(amargant)
elaboració
es mescla la mantega amb el sucre per formar una pasta ,tot seguit s’hi afegeix un ou ,quan la mescla sigui homogènia i afegim la farina ,la llevadora, el xocolata i la llet .Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta ,untem amb mantega la bandeja per anar al forn ,repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volem aconseguir .Ho posem al forn durant uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treu del fornt i es deixa.
ingredients
-mitja tassa de llet
-una culladareta de llevant
-mitja tassa de sucre
-3 culladareta de mantega
-1 tassa de farina
-1 hou
-2 culladareta de xocolate ens pols (amarg)
Elaboració
es barella la manteca amb el sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix el hou
quan esta barellada sigui homogenia i afegim la farina el llevant , la xocolata i la llet.
Tot ven barejat .
Un cop tenin la pasta posen la manteca la bandeja per anar al front, repartin la massa en petites quantitatsi amb la forma que volen aconseguir . Ho posen al fornt durant 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treu del fornt i al deixen
yet:llet
huevu:ou
forno:forn
Ingredients
– mitja taça de llet
– 1 culleradeta de llevadura
– mitja tassa de zucre
– 3 cullerades de mantequilla
– 1 tassa de harina
– 1 ous
– 2 cullerades de chocolate en pols (amargant)
Elaboració
Es mescla la mantequilla amb la zucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix el huevu, quan la mescla sigui homogenia i afegim la harina, la llevadura, la chocolata i la yet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantequilla la bandeja per anar al horno , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al horno duran uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del horno i es deixen .
Yet:llet.
Huevu:ou.
Amargant:amargat.
Horno:forn.
Duran:durant.
Jo crec que es aixi
igrediens:ingredients
taça:tassa
yrt.llet
mantequilla:mantega
harina.farina
huevu.ou
l’azúcar.el sucre
bandeja:safata
horno:forn
duran.durant
dewww
yet/llet
tassa/taça
huvu/ou
amargant/amargat
deran/durant
llet
manteca
ou
amarg
ou
horn
yet: llet.
huevu: ou.
amargant:amargat.
horno: forn.
duran: durant
-Ingrediens: ingredients.
-yet: llet.
-huevu: ou.
-amargant:amargat.
-horno: forn.
-duran: durant.
tatiana
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 cullerada de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es barreja la mantega amb el sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l’ou, quan la mescla sigui homogènia i afegim la farina,el llevat, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la safata per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al forn durant uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
adeu petons