Saps trobar les errades? (21)
21 febrer 2011El supar!!
Vàsicament, en el sopar ian de ser presents els mateixus grubs bàsics d’aliments que en el dinar:
– farinacis: pasta, arròs, patatas i llagums,
– berdures i ortaliçes,
– aliments proteics: carn, aus, peix i hous,
– fruita i/o làctics,
– aliments greixosos (preferentment oli d’oliba),
– haigua.
Amb tot i això, en el sopar l’aportació henergètica aurà de ser infario a la del diná, amb preparacions de mes fàcil dijestió.
Holaa
supar:sopar
Vàsicament:bàsicament
ian:hi han
mateixus:mateixos
grubs:grups
patatas:patates
llagumas:llegums
berdures:verdures
ortaliçes:ortalisses
hous:ous
oliba:oliva
haigua:aigua
henergètica:energètica
aurà:haur�
infario:inferior
diná:dinar
mes:més
dijestió:digestió
supar:sopar
Vàsicament:bàsicament
ian:hi han
mateixus:mateixos
grubs:grups
patatas:patates
llagumas:llegums
berdures:verdures
ortaliçes:ortalisses
hous:ous
oliba:oliva
haigua:aigua
henergètica:energètica
aurà:haur�
infario:inferior
diná:dinar
mes:més
dijestió:digestió
supar:sopar
Vàsicament:bàsicament
ian:hi han
mateixus:mateixos
grubs:grups
patatas:patates
llagumas:llegums
berdures:verdures
ortaliçes:ortalisses
hous:ous
oliba:oliva
haigua:aigua
henergètica:energètica
aurà:haur�
infario:inferior
diná:dinar
mes:més
dijestió:digestió
a dew!!
El sopar!!
Bàsicament, en el sopar hi hem de ser presents els mateixos grups bàsics d’aliments que en el dinar:
– farinacis: pasta, arròs, patatas i llagums,
– verdures i ortalisses,
– aliments proteics: carn, aus, peix i ous,
– fruita i/o làctics,
– aliments greixossos (preferentment oli d’oliva),
– aigua.
Amb tot i això, en el sopar l’aportació energètica haurà de ser infarior a la del dinar, amb preparacions de mes fàcil digestio
El sopar!!
Bàsicament, en el sopar ien de ser presents els mateixos grups bàsics d’aliments que en el dinar:
– farinacis: pasta, arròs, patates i llegums,
– verdures i ordalies,
– aliments proteics: carn, aus, peix i homos,
– fruita i/o làctics,
– aliments greixosos (preferentment oli d’òliba),
– aigua.
Amb tot i això, en el sopar l’aportació energètica aura de ser inferior a la del dinà, amb preparacions de mes fàcil digestió.
més
dinar
haura
oliva
ous
digestió
El sopar!!
Bàsicament, en el sopar hi ha de ser presents els mateixos grups bàsics d’aliments que en el dinar:
– farinacis: pasta, arròs, patates i llegums,
– verdures i hortalisses,
– aliments proteics: carn, aus, peix i ous,
– fruita i/o làctics,
– aliments greixosos (preferentment oli d’òliba),
– aigua.
Amb tot i això, en el sopar l’aportació energètica haurà de ser inferior a la del dinà, amb preparacions de més fàcil digestió.
El super!!
Bàsicament, en el sopar ien de ser presents els mateixos grups bàsics d’aliments que en el dinar:
– farinacis: pasta, arròs, patates i llegums,
– verdures i , hortalisses
– aliments proteics: carn, aus, peix i ous,
– fruita i/o làctics,
– aliments greixosos (preferentment oli d’òliba),
– aigua.
Amb tot i això, en el sopar l’aportació energètica haurà de ser inferior a la del dina, amb preparacions de mes fàcil digestió.
supa:sopar
vasicament:basicament
iam: hi han
mateixus:mateixos
grub:grup
El sopar!!
Bàsicament, en el sopar hi hem de ser presents els mateixos grups bàsics d’aliments que en el dinar:
– farinacis: pasta, arròs, patatas i llagums,
– verdures i ortalisses,
– aliments proteics: carn, aus, peix i ous,
– fruita i/o làctics,
– aliments greixossos (preferentment oli d’oliva),
– aigua.
Amb tot i això, en el sopar l’aportació energètica haurà de ser infarior a la del dinar, amb preparacions de mes fàcil digestió.
ian…….hi han
mateixus……..mateixos
grub…….:grups
patatas……patates
llagumas……..llegums
berdures…………..verdures
ortaliçes………ortalisses
hous…….ous
oliba……….oliva
haigua…………aigua
henergètica……..energètica
aurà………..haurübr /> infario………..inferior
diná……………dinar
mes…………………………..més
dijestió……………………digestió