Pots trobar les errades? (8)
10 desembre 2010Ingrediens
– mitja taça de yet
– 1 culleradeta de llevadura
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantequilla
– 1 tassa de harina
– 1 huevu
– 2 cullerades de chocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es mescla la mantequilla amb l’azúcar per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix el huevu, quan la mescla sigui homogenia i afegim la harina, la llevadura, la chocolata i la yet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantequilla la bandeja per anar al horno , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al horno duran uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del horno i es deixen .
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 cullerada de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es barreja la mantega amb el sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l’ou, quan la mescla sigui homogènia i afegim la farina,el llevat, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la safata per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al forn durant uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
deuuuu
holaaaaaaa
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 cullerada de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es barreja la mantega amb el sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l’ou, quan la mescla sigui homogènia i afegim la farina,el llevat, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la safata per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al forn durant uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
deuuuu
Ingredients
-mitja tassa de llet
1 culleradeta de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es barreja la mantega amb el sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix el ou , quan la barreja sigui homogenia i afegim la farina, el llevat, el xocolat i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantequilla la safata per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al forn duran uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
Ingrediens
– mitja tasa de llet
– 1 culleradeta de llevat
– mitja tasa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tasa de farina
-1 ou
-2 cullerades de xocolata en polb (amargant)
Elaboració
hola!!!! clara.
ingrediens= ingredients
taça=tassa
yet=llet
mantequilla=mantega
harina=farina
huevu=0ou
l´azúcar=el sucre
bandeja=safata
horno=forn
duran=duran
adeu clara 8)
– mitja tassa de llet
– 1 culleradeta de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es mescla la mantega amb el sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix el ou, quan la mescla sigui homogeni i afegim la farina, el llevat, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la bandeja per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volem aconseguir. Ho posem al forn duran uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 cullerada de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es barreja la mantega amb el sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l’ou, quan la mescla sigui homogènia i afegim la farina,el llevat, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la safata per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al forn durant uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
Ola ;D
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 culleradeta de llevadura
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantequilla
– 1 tassa de harina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amarg)
Elaboració
Es barreja la mantequilla amb el sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l’ou, quan la mescla sigui homogènia i afegim la harina, la llevadura, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb la mantega la bandeja per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al forn durant uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
Ingrediens: Ingredients
taça:tassa
yet:llet
mantequilla:mantega
harina:farina
huevu:ou
mantequilla:mantega
l’azúcar:el sucre
el huevu:l’ou
harina:farina
yet:llet
mantequilla:mantega
bandeja:safata
horno:forn
horno:forn
duran:durant
petos :-
adeu
Hola 😀
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 culleradeta de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es barreja la mantega amb sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l’ou, quan la barreja sigui homogènia hi afegim la farina, el llevat, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la safata per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al forn duran uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 cullereta de lleva-dura
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es mescla la mantega amb la sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l’ ou, quan la mescla sigui homogènia i afegim la farina, la lleva-dura, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la bandeja per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que voguem aconseguir. Ho posem al forn durant uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Hola,Clara
Resposta:
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 culleradeta de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es barreja la mantega amb sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l’ou, quan la barreja sigui homogènia hi afegim la farina, el llevat, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la safata per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volguem aconseguir. Ho posem al forn duran uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
hola!!!!
igrediens:ingredients
taça:tassa
yrt.llet
mantequilla:mantega
harina.farina
huevu.ou
l’azúcar.el sucre
bandeja:safata
horno:forn
duran.durant
adeu petons 🙂
kiara:p
Ingrediens:Ingredients
taça:tassa
yet:llet
mantequilla:mantega
harina:farina
huevu:ou
l’azúcarël sucre
bandeja:safata
duran:durant
horno:forn.
Laura en aquestes errades hi ha moltes paraules repetidesnomés te he posat aquestes vale
adeu
Escric ya totes be eh!
Ingredients
tassa
llet
mantega
farina
ou
sucre
l’ou
safata
forn
durant
Algunes que estan repetides no las he posat
adeu!
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 cullerada de llevat
– mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega
– 1 tassa de farina
– 1 ou
– 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es mescla la matega amb sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix l´ou, quan la mescla sigui homogenia i afegim la farina, el llevat, la xocolata i la llet. Tot ben barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantequilla la bandeja per anar al forn, repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volem aconseguir. Ho posem al forn durant uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen .
Ingrediens: Ingredients
taça:tassa
yet:llet
mantequilla:mantega
harina:farina
huevu:ou
mantequilla:mantega
l’azúcar:el sucre
el huevu:l’ou
harina:farina
yet:llet
mantequilla:mantega
bandeja:safata
horno:forn
horno:forn
duran:durant
horno:forn
Las escriure directament ja correctes bale!
ingredients
llet
tassa
forn
ou
Ingrediens: Ingredients
taça: tassa
yet: llet
huevu: ou
huevu: ou
yet:llet
horno: forn
horno: forn
Hola,
Ingredients
– mitja tassa de llet
– 1 cullerada de llevat – mitja tassa de sucre
– 3 cullerades de mantega- 1 tassa de farina
– 1 ou- 2 cullerades de xocolata en pols (amargant)
Elaboració
Es barreja la mantega amb sucre per formar una pasta, tot seguit s’hi afegeix el ou, quan la barreja sigui homogènia i afegim la farina, el llevat, la xocolata i la llet. Tot ven barrejat.
Un cop tenim la pasta, untem amb mantega la bandeja per anar al forn , repartim la massa en petites quantitats i amb la forma que volem aconseguir. Ho posem al forn duran uns 10 minuts a una temperatura de 220 graus.
Es treuen del forn i es deixen