Empanadilles de xocolata
19 novembre 2010Empanadilles de xocolata
Perquè hem escllit aquest tema?
Nosaltres hem escollit aquest tema perquè hem pensat que seria interesant conéixer plats d’altres països.
Parts en què es basarà?
Es basarà en els ingredients i en la preparació.
Què volem saber?
Nosaltres volem saber preparar i conèixer plats de diferents països.
Com has trobat la informació?
Nosaltres hem trobat l’informació a Internet.
Nucli:
Ingredients:
400 gr. de farina
1 got de vi blanc
1 miqueta de sal
Abundant oli
I sucre
Farcit :
4 cullerades de xocolata en polv
500 ml. de sucre ( 4 cullerades de sucre)
2 cullerades de fècula de blat de moro.
Preparació :
Posa la farina en un recipient, dóna-li forma de volcà, aboqui en el centre el vi mesclat amb un got d’oli i sal,i treballi fins obtenir una massa homogènia.
Prepari el farcit: Calenta la llet (reserva un got, amb sucre i el xocolata i quan trenqui a bullir, posa la fècula dissolta en la llet reservada i mou fins que espessi: poseu-lo a un plat i deixi que es refredi.
Extensa la massa i talla-la en tires: distribueix el farcit sobre la taula, fes la forma de l’empanadilla i fregeix-les en abundant oli ben calent:arrebossada en sucre i posa-la al plat.
Alba, Daniela i Mohamed
Aquest plat de quin pais és?
mm…
les probarè algun dia!!!
que ganes de probar-les!!
felicitats
adeu
🙂
Hola Clra, graciés per posar la nostra conferencia en el bloc
Petons
Alba
😛 😛