Autors a les aules – Laura Bernis

Avui divendres ens ha visitat l’escriptora Laura Bernis. Ja fa uns quants dies que els alumnes de cicles mitjà i superior parlem d’ella a les estones de biblioteca i hem començat a llegir el primer dels seus dos llibres. Dos llibres, sí, i només té vint-i-dos anys!

Ens ha explicat que el primer dels llibres el va escriure quan feina sisè i que mai hagués pensat que el podria publicar i escriure’n la segona part. Actualment està treballant ja en la tercera part de “La història de Labepra”.

Us deixem l’enllaç a la seva web per si en voleu saber més coses: http://www.labepra.com/

I el recull d’imatges del matí que avui hem compartit amb ella:

 

Gràcies Laura per la teva visita!

One thought on “Autors a les aules – Laura Bernis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *