THEATRE IN ENGLISH

Aquest passat divendres, 23 de febrer, vam anar a veure un teatre en anglès a can Geli de l’Era. Els alumnes van gaudir molt perquè havien treballat a classe el vocabulari i les cançons.

THEATRE: THE WOLF AND THE 7 GOATS

For children of P3 to 2nd course.

Mummy goat has seven goats. She must leave them to find food. Before she leaves, she warns the baby goats of the wolf who lives outside. The children sing the song “Don’t open the door”.

The actress did diferent characters. She was the wolf that he was very hungry and children could sing the song “I’m the wolf”. The children participated and enjoyed themselves.

THEATRE: DOROTHY’S DANCE CAMP

For children of 3rd to 6th course

We meet the cleaner of a school, who is preparing the school for the summer school dance camp as the new students are about to arrive. She doesn’t like cleaning up their mess.We met the characters Dorothy, Tina, Scot and Leo.Dorothy shows the audience her new dancing shoes that she loves.She leaves the shoes and the caretaker steals them and leaves Dorothy a note saying that if she wants her shoes back she must make friends do a task that will be very difficult.

Children could participate and they thought it was funny and great.

SETMANA DE CARNESTOLTES I DIJOUS LLARDER

El divendres 2 de febrer va venir a l’escola Sa Majestat el rei Carnestoltes. Va arribar tot saltironant pel pati de l’escola. Tot seguit i a dalt de l’escenari ens va llegir a tots, grans i petits, el gran discurs.

Durant la setmana el rei Carnestoltes ens va donar consignes molt divertides. El dilluns vam anar amb pijama. El dimarts amb un pentinat diferent. El dimecres amb la roba del revés i el dijous vam anar vestits i pentinats com la Frida Kalho.

El Dijous Llarder van venir els avis i les àvies a preparar la berenada. Durant el matí ens van ajudar a elaborar les coques de llardons amb els més petits de l’escola. A la tarda els alumnes ens vam agrupar per grups per preparar els tastets. Mentrestant les àvies i els avis anaven passant tot donant un cop de mà. Ens ho vam passar d’allò més bé sucant amb tomata les barres de pa, emplenant els entrepans amb botifarra d’ou, botifarra, sobrassada o cansalada. El més divertit va ser quan al sortir al pati , tot jugant i ballant amb la música, vam picar els diferents tastets. N’hi havia per llepar-s’hi els dits !