L’abella de més

Autor: Andrés Pi Andreu
Il·lustrador/a:

Kim Amate

 

Editorial:

Takatuka

Col·lecció: Takatuka àlbums
Lloc i any d’edició: Barcelona, 2011
Edat recomanada: A partir de 6 anys

Síntesi:

Àlbum on la solidaritat i la convivència tenen un paper molt important, una història divertida on una colla d’abelles histèriques comencen a divagar fins que apareix la figura de la mare, que, de forma calmosa i amb una immensa serenitat dóna la volta a la situació deixant-les a totes satisfetes, donant una solució molt més solidària a aquesta falta d’espai.

Les il·lustracions són excel·lents, elaborades amb tot luxe de detalls, amb una paleta de colors que resulta molt agradable, això sí, per gaudir-les de ple cal parar-hi atenció. Imatges carregades d’un fi sentit de l’humor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *