Un dia a l’Edat Mitjana: la veu dels alumnes

“A mi em va semblar molt divertit i entretingut, el fet de barrejar-nos unes classes amb unes altres i veure la gent disfressada. Vaig aprendre molt sobre la historia a l’Edat Mitjana i les sortides van ser molt divertides. Em va semblar molt xulo.  Vaig trobar a faltar una mica més d’organització a la plaça de l’Oli, doncs hi va haver una mica d’embolic i hi havia gent que no sabia on posar-se.”

Alejandro, 2ESO-B

“Em va agradar molt perquè vam haver d’organitzar-ho tot i cuidar-nos de tots els detalls per poder regalar en un dia a les persones un acte de mercat obert a tothom. Va ser molt xulo.”

Anònim

“Em va agradar bastant perquè vam gaudir i vam aprendre molt, però faltava preparar-ho una mica més. El que més em va agradar va ser com va quedar l’escena del mercat. Tot i que hi havia gent que no hi posava moltes ganes.”

Judit, 2ESO-A

“A mi em va agradar perquè crec que és important saber la història del nostre país”

Jan, 2ESO-A

“Va ser molt divertit perquè ens vam poder vestir com en aquella època. Això em va agradar i motivar molt”.

Xènia, 2ESO-C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *